Usluga 
Ginekološki pregled
Ginekološki pregled je fizički pregled male karlice i ženskih genitalnih organa. Ovaj pregled pomaže ljekarima da ispitaju veličinu i poziciju vagine, cerviksa, uterusa i jajnika. On je važan dio preventive i brige o zdravlju odrasle žene.
PAPA test
Papanikolau test (takodjer poznat kao cervikalni bris ili Papa test) 
je skrining test za premaligne i maligne (kancerogene) promjene u grliću materice. Ukoliko se promjene uoče na vrijeme, mogu se odstraniti jednostavnim operativnim zahvatom, prije nego predju u klinički karcinom.
Kolposkopija
Kolposkopija je način da Vas ljekar pregleda vaginu, vulvu i cerviks kolposkopom, koji uvećava sliku do 20 puta.
Zašto se radi kolposkopija?
Kolposkopija se obično radi da bi Vas ljekar precizno odredio razlog abnormalnog nalaza PAPA testa
UZ pregledi 2D vaginalnom i abdominalnom sondom
Ultrazvučni Doppler je tehnika za neinvazivno mjerenje cirkulacije.
3D/4D ultrazvučni pregled
U poređenju sa tradicionalnim 2D ultrazvukom, 3D/4D zapravo daje mnogo jasniju sliku o tome šta se dešava sa bebom dok je u materici. Roditelji mogu da vide svoju bebu u najsitnijom detaljima. Ovo se posebno odnosi na kasnije faze trudnoće, kada je fetus sve više sličan budućem novorođenčetu. 3D Daje trodimenzionalnu ali fiksnu sliku. četvrta dimenzija je vrijeme, Znači u 4 D vidimo bebu u realnom vremenu kako se osmjehuje maše ručicama otvara oči i slično. U našoj ordinaciji pratimo trudnoću Ultrazvučnim sistemom iz GE Voluson E serije, koji su doslovno najbolji UZ aparati na svijetu!
HD live prikaz daje nevjerojatno realnu sliku fetusa i precizne detalje.
Ovaj UZ daje slike u boji koje mogu da se snimaju na CD ili DVD

Osim u porodiljstvu, 3D tehnika je znacajna i u ginekologiji: u procjeni gradje materice i jajnika, analizi tumorskih tvorbi, ispitivanju neplodnosti itd.
3Dtehnikom omogućen je novi način da se uvidi pojava i način grananja krvnih sudova u tumorskim tvorbama, što je potencijalno velika dobit i za ljekare i za pacijente.
Male kirurške intervencije
Abortusi se radi do 10. nedjelje trudnoće, kao što je to i zakonom propisano! Mogu se izvoditi u lokalnoj i intravenskoj anesteziji. U cijenu abortusa ulaze prvi pregled, tj. pregled prije intervencije te kontrolni pregled! Abortus se izvodi vakuum aspiracijom sa plastičnim kanilama, što minimalno oštećuje materište.
Ako se radi o maloj u trudnoći od 5-6 nedjelja, postoji opcija i medikamentnog pobačaja.
Konsultacije
Uzimanje brisa na HPV i dr. briseva
Sada su dostupne najsavremenije metode za detekciju humanog papiloma virusa, kao i najefikasniji tretmani za uklanjanje.
Sistematski godišnji pregled
Experteni UZ